Si eres XIQUET@ o PARE/MARE: LLIG, MIRA I ESCOLTA ATENTAMENT les animacions situades just sota aquesta introducció per a conèixer l'ús d'imatges i comentaris en aquest blog així com els agraïments. Quan acabes t'aconselle visitar els apartats de "PREVENCIÓ d'ús en internet (xiquets)" i de "AJUDA als meus fills en internet (pares)". Pots accedir als mateixos clicant sobre aquestes paraules.
Si a més eres EL MEU ALUMNE/A escolta la DEDICATÒRIA que hi ha situada a l'esquerra i clica amb el traductor l'opció "català" per a traduir tots els títols i pestanyes del blog (està situada a dalt)
Si eres PROFE ja saps com funciona el món de blogger: explora en les diverses seccions, enllaços d'interès o "Totes les etiquetes" (situades al final del blog).
PER A TOTS... no oblideu tenir instal·lats els PROGRAMES necessaris per a navegar per la xarxa i visionar o imprimir tots els elements que es publiquen en aquest blog. Si no els tens instalalats en la barra dreta, si punxes sobre ells et portarà a la pàgina de descàrrega. Són segurs, bàsics, fàcils d'instal·lar i descarregar (solament cal seguir les indicacions i acceptar les condicions).
*NOTA: si quieres leer esta introducción en castellano, pulsa AQUÍ o utiliza la barra de herramientas de GOOGLE TRADUCTOR.

MOLT IMPORTANT!!!

NORMES D'ÚS DEL BLOG (EN VALENCIÀ/CATALÀ):

miércoles, 30 de enero de 2013

DIA DE LA PAZ



¡FELIÇ DIA DE LA PAU!!!
"No hi ha camins per a la pau; la pau és l'únic camí".
"No hay caminos para la Paz; la paz es el único camino"

(Gandhi)

Estimats xiquets:

Avui hem fet moltes activitats. Espere que hàgeu reflexionat sobre els temes tractats en classe i afermat el vostre concepte de pau, que al cap i a la fi no és més que "ser bons i justs amb els altres igual igual que desitgem que el siguen amb nosaltres mateixos"...

Anem a recordar que activitats tan boniques hem fet junts:

- Visionat de la pel·lícula "La guerra dels Botons". Debat i reflexió sobre ella, els personatges, la qual cosa succeeix, els temes que abasta (l'amistat, la guerra), etc. A continuació l'elaboració d'un senzill mural amb imatges de la pel·lícula, dibuixos, lletres i opinions entorn d'ella. Genial! Als xiquets/as i majors ens han encantat la pel·lícula...
 
 
- Lectura d'una breu introducció a la pau (dossier general del tercer cicle): Perquè se celebra avui?, Qui va ser Gandhi?, treball de la seua biografia frases cèlebres de Gandhi (amb les nostres signatures de compromís) i acolorit del seu retrat.
Aquest és el dossier de reflexió de "La Guerra del botons": clic ací.
Aquest és el dossier general: fes clic ací
Aquests són els dibuixos de Gandhi: fes clic ací
Aquet és el resultat...(*Les fotografia dels xiquets/as amb el mural es publicaran quan tinga totes les autoritzacions)

  
 
 










- Escolta de diferents cançons de la pau mentre realitzem els treballs tant en castellà com en valencià. Us agregue a més altres cançons que em semblen boniques i apropiades.
(*Les cançons del col·le les inclouré més endavant).



- A més del nostre treball en aquest dia (i a pesar que avui no ens ha donat temps) heu practicat amb la senyo una coloma de paper (papiroflèxia. Us recorde com es fa amb un vídeo tutorial de Youtube:


- A més us recomane visitar i llegir...
 
Gandhi: http://www.juntadeandalucia.es/averroes/manuelperez/udidacticas/diapaz/index.htm
 
Pau en general: http://www.educa.jcyl.es/zonaalumnos/es/areas-troncales/temas 
Fes clic en "Dia de la pau". Si agafes al xiquet de la dreta pots descarregar-te i imprimir molts dossiers de la Pau (en castellà)
 
Espere que ho hàgeu passat genial!
30 DE GENER/30 DE ENERO

6 comentarios:

  1. hola soy Sara tu alumna te quiero decir que este bloc me sirve para estudiar y para entretenerme,pero un esfuerzo consigue siempre su recompensa,resumiendo me encanta tu bloc.
    un abrazo,Sara.

    ResponderEliminar
  2. hola soc alba.f he vist el video de la paloma...no maclarisc!!!y me agraden molt les fotos de el dia de la pau y tambe el blog en general.Gracies per fer aixó per nosaltres.

    ResponderEliminar
  3. Hola Sara!!! Moltíssimes gràcies pel teu bonic comentari: M'encanta!!!. M'alegre molt que t'agrade i... sí; tens raó: tant estudiar com treballar, fer blogs i deures... comporta esforç i treball dur, però també recompenses i satisfacció. Espere que seguisques visitant-me!!! Una besada.

    ResponderEliminar
  4. hola Alba!!!. Tranquil·la si no t'aclareixes amb el de la coloma: la papiroflexia és molt difícil i requereix molta pràctica. Mira-ho un parell de vegades més i fixa't bé. Després repeteix els passos alhora que el vídeo (amb ajuda de la pausa).
    Les fotos de la Pau estan precioses i espere publicar prompte les que ixen els xiquet/es (estic esperant a l'autorització).
    M'alegre molt que t'agrade!.. Espere que seguisques visitant-ho! Una besada ;)

    ResponderEliminar
  5. laura pibon saluda al campeon q culo tiene como lo muebe q buena estas q buena estasssss

    ResponderEliminar
  6. JAJAJJAJAA. SEMPRE ESTEU IGUAL!!!! MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA "CANÇÓ I FLORETES", SOU ELS MILLORS!!! PERÒ.... ÉS HORA D'ESTUDIAR!!, JIJIJI.... ;)

    ResponderEliminar

Recorda fer comentaris respectuosos. Gràcies.
Recuerda que debes hacer comentarios respetuosos. Gracias.