Si eres XIQUET@ o PARE/MARE: LLIG, MIRA I ESCOLTA ATENTAMENT les animacions situades just sota aquesta introducció per a conèixer l'ús d'imatges i comentaris en aquest blog així com els agraïments. Quan acabes t'aconselle visitar els apartats de "PREVENCIÓ d'ús en internet (xiquets)" i de "AJUDA als meus fills en internet (pares)". Pots accedir als mateixos clicant sobre aquestes paraules.
Si a més eres EL MEU ALUMNE/A escolta la DEDICATÒRIA que hi ha situada a l'esquerra i clica amb el traductor l'opció "català" per a traduir tots els títols i pestanyes del blog (està situada a dalt)
Si eres PROFE ja saps com funciona el món de blogger: explora en les diverses seccions, enllaços d'interès o "Totes les etiquetes" (situades al final del blog).
PER A TOTS... no oblideu tenir instal·lats els PROGRAMES necessaris per a navegar per la xarxa i visionar o imprimir tots els elements que es publiquen en aquest blog. Si no els tens instalalats en la barra dreta, si punxes sobre ells et portarà a la pàgina de descàrrega. Són segurs, bàsics, fàcils d'instal·lar i descarregar (solament cal seguir les indicacions i acceptar les condicions).
*NOTA: si quieres leer esta introducción en castellano, pulsa AQUÍ o utiliza la barra de herramientas de GOOGLE TRADUCTOR.

MOLT IMPORTANT!!!

NORMES D'ÚS DEL BLOG (EN VALENCIÀ/CATALÀ):

jueves, 31 de enero de 2013

TEMA 7 LENGUA CASTELLANA

Propuesta interactiva del C.E.I.P. "Ntra. Sra. de Loreto" - Dos Torres (Córdoba)
Haz clic sobre las palabras subrayadas. 
 
Contenidos
Web interactivas
Jclic
1. Adjetivos












ContenidosWeb interactivasJclic
2. Signos de puntuación

ContenidosWeb interactivasJclic
3. El verbo (II)
ContenidosWeb interactivas
4. El texto teatral

ContenidosWeb interactiva
5. Dramatizar una escena

2 comentarios:

  1. E BISTO LO DE LA GRADUACION DE LO QUE QUEDA I ESTA MUI GUAI,TAM BIEN ME E DESCARGADO EL FIREFOX I BA MUI BIEN.

    P.D.T:HABER SI PONES FOTOS DE LA CLASE

    ResponderEliminar
  2. Hola Pablo!!!.
    M'alegre que t'hagen agradat els dos rellotges, però quin t'agrada més?. És que he de seleccionar un i compte amb la teua opinió, val?.
    Respecte a Firefox, m'alegre que t'agrade (el "Google Chrome" també és molt ràpid, però Firefox conté menys missatges publicitaris).
    Respecte a les fotos: he publicat moltes de treballs. Si cerques en la barra dreta l'apartat "Altres" i cliques sobre "Pau" veuràs els treballs que vam fer aqueix dia. Si cerques en la barra esquerra en "Pàgines (temes actuals)" i cliques en "Treballs i projectes" podràs veure més fotos d'altres treballs. El que no he publicat són aquestes fotos amb els xiquets i xiquetes de classe perquè encara no tinc totes les autoritzacions dels pares/mares. Quan les tingues publicaré les fotos amb vosaltres que són les més boniques i divertides, val?.

    Una altra coseta, sé que t'esforces molt i que és complicat el tema de l'ortografia, però hem de cuidar-la (pots ajudar-te dels correctors ortogràfics que he posat en el blog). Si escrius molt ací i et fixes una miqueta pot ser que el blog et servisca per a escriure millor, no creus?. Recorda: hi ha paraules que vas a usar molt en aquest blog i que has de practicar. Per exemple: he vist, he llegit, he jugat, he descarregat... són un temps verbal compost pel verb "haver-hi" per tant "He" amb "h" (tant en castellà com en valencià), "vist" amb "v" i paraules com "muy" (en castellà) i "guay" amb "y" al final...

    MOLTES GRÀCIES PELS TEUS COMENTARIS EN EL BLOG, ERES UN DELS ALUMNES MÉS PARTICIPATIUS. RECORDA QUE COMPTE AMB LA TEUA OPINIÓ!!! UNA BESADA.

    ResponderEliminar

Recorda fer comentaris respectuosos. Gràcies.
Recuerda que debes hacer comentarios respetuosos. Gracias.