Si eres XIQUET@ o PARE/MARE: LLIG, MIRA I ESCOLTA ATENTAMENT les animacions situades just sota aquesta introducció per a conèixer l'ús d'imatges i comentaris en aquest blog així com els agraïments. Quan acabes t'aconselle visitar els apartats de "PREVENCIÓ d'ús en internet (xiquets)" i de "AJUDA als meus fills en internet (pares)". Pots accedir als mateixos clicant sobre aquestes paraules.
Si a més eres EL MEU ALUMNE/A escolta la DEDICATÒRIA que hi ha situada a l'esquerra i clica amb el traductor l'opció "català" per a traduir tots els títols i pestanyes del blog (està situada a dalt)
Si eres PROFE ja saps com funciona el món de blogger: explora en les diverses seccions, enllaços d'interès o "Totes les etiquetes" (situades al final del blog).
PER A TOTS... no oblideu tenir instal·lats els PROGRAMES necessaris per a navegar per la xarxa i visionar o imprimir tots els elements que es publiquen en aquest blog. Si no els tens instalalats en la barra dreta, si punxes sobre ells et portarà a la pàgina de descàrrega. Són segurs, bàsics, fàcils d'instal·lar i descarregar (solament cal seguir les indicacions i acceptar les condicions).
*NOTA: si quieres leer esta introducción en castellano, pulsa AQUÍ o utiliza la barra de herramientas de GOOGLE TRADUCTOR.

MOLT IMPORTANT!!!

NORMES D'ÚS DEL BLOG (EN VALENCIÀ/CATALÀ):

lunes, 14 de enero de 2013

ANAYA 6º

APLICACIONES INTERCATIVAS TODAS LAS ÁREAS

 ANAYA_6
LIBROS DE TEXTO CONOCIMIENTO DEL MEDIO 6º

CM_6_A.U01
CM_6_A.U03CM_6_A.U02

CM_6_A.U04
CM_6_A.U06
CM_6_A.U05

CM_6_A.U07
CM_6_A.U09
CM_6_A.U08
CM_6_A.U10
CM_6_A.U12
CM_6_A.U11

CM_6_A.U13
CM_6_A.U15CM_6_A.U14

CM_6_A.Atlas
LIBROS DE TEXTO MATEMÁTICAS 6º

MT_6_A.U01
MT_6_A.U03MT_6_A.U02     
46
5
7
9
8
12
10
11
15
13
14

11 comentarios:

  1. i castellano y valenciano?

    ResponderEliminar
  2. Hola anònim. Castellà està en la primera imatge en l'apartat de "Lengua" ("Lengua" és castellà). Respecte al valencià, lamente dir-te que no hi ha (almenys jo no els he trobat), llibres de les editorials on-line. Desgraciadament, la nostra llengua no té tanta difusió... De totes maneres, els continguts de castellà són molt semblants i tens publicades bastants entrades de material de valencià (cerca la secció en el blog de valencià). Una salutació!

    ResponderEliminar
  3. me ha gustado muchísimo esta página, porque, si por ejemplo se me olvida el libro de cono en clase, y al día siguiente tengo examen, al menos puedo estudiar.
    gracias!!

    ResponderEliminar
  4. m'agradat moltissim aquesta pàgina, perque si se t'oblida el llibre a classe, i tens examen,almenys pots estudiar...gràcies!!

    ResponderEliminar
  5. moltes gràcies per obrir esta pàgina, m´ha ajudat molt:)

    ResponderEliminar
  6. Moltes gràcies per obrir aquesta pàgina, m´ha ajudat molt. :)

    ResponderEliminar
  7. Muy buen aporte. Para poder estudiar y hacer tareas en casa sin, necesidad de cargar la espalda con el excesivo peso la que estamos expuestos con tanto libro. Si alguien pudiese colgar el libro de lengua de 6º - ANAYA. Muchas, Muchas, Muchísimas Graciass.

    ResponderEliminar
  8. Buenos días Javicho. Intentaré, en cuanto pueda, encontrar el libro de 6° ANAYA. Si lo encuentro lo publicaré lo antes posible!.Muchísimas gracias por visitarme!. Un abrazo muy grande! ;)

    ResponderEliminar
  9. Buenas noches Javicho. después de indagar varios días y bastantes horas, lamento decirte que no he encontrado por ningún lugar el libro de lengua de Anaya (solo el de matemáticas y conocimiento del medio), tal y como expongo en la entrada. Lo siento muchísimo. De todos modos te remito al libro interactivo de santillana. supongo que no te interesa porque la editorial que necesitas es anaya pero puede que te sirva para repasar contenidos. Es: http://www.e-vocacion.es/files/html/189644/index.html
    De nuevo lo siento mucho. Un abrazo.

    ResponderEliminar

Recorda fer comentaris respectuosos. Gràcies.
Recuerda que debes hacer comentarios respetuosos. Gracias.