Si eres XIQUET@ o PARE/MARE: LLIG, MIRA I ESCOLTA ATENTAMENT les animacions situades just sota aquesta introducció per a conèixer l'ús d'imatges i comentaris en aquest blog així com els agraïments. Quan acabes t'aconselle visitar els apartats de "PREVENCIÓ d'ús en internet (xiquets)" i de "AJUDA als meus fills en internet (pares)". Pots accedir als mateixos clicant sobre aquestes paraules.
Si a més eres EL MEU ALUMNE/A escolta la DEDICATÒRIA que hi ha situada a l'esquerra i clica amb el traductor l'opció "català" per a traduir tots els títols i pestanyes del blog (està situada a dalt)
Si eres PROFE ja saps com funciona el món de blogger: explora en les diverses seccions, enllaços d'interès o "Totes les etiquetes" (situades al final del blog).
PER A TOTS... no oblideu tenir instal·lats els PROGRAMES necessaris per a navegar per la xarxa i visionar o imprimir tots els elements que es publiquen en aquest blog. Si no els tens instalalats en la barra dreta, si punxes sobre ells et portarà a la pàgina de descàrrega. Són segurs, bàsics, fàcils d'instal·lar i descarregar (solament cal seguir les indicacions i acceptar les condicions).
*NOTA: si quieres leer esta introducción en castellano, pulsa AQUÍ o utiliza la barra de herramientas de GOOGLE TRADUCTOR.

MOLT IMPORTANT!!!

NORMES D'ÚS DEL BLOG (EN VALENCIÀ/CATALÀ):

lunes, 28 de enero de 2013

MiniTaller Virtual "LunaPic" 
1. Selecciona tres imatges i guarda-les en el teu escriptori.
2. Entra en "LunaPic", cerca l'apartat "Animation". S'obrirà un desplegable. Clica sobre "Rotating Cube". T'apareixerà un model.
3. A l'esquerra del model apareixen tres caselles on posa "Examinar". Clica sobre "Examinar". s'obrirà una finestra amb els elements del teu PC, clica sobre l'escriptori i cerca una de les imatges que has triat. Li dónes a obrir i repeteixes el mateix procés amb les dues següents caselles de "Examinar" per a les fotos que et queden.
4. Pressiona "Upload Now!" i espera uns minuts.
5. Si vols canviar el color de fons, cerca un poal de pintura situat a l'esquerra, s'obrirà una nova finestra amb el teu cub. Pressiona sobre "Pick" i tria en una altra finestra els colors. Fes doble clic sobre el color que t'agrada i a continuació sobre el cub. Llavors es pintarà el fons.
6. Guarda el cub donant a "Save your computer" situat sota del mateix. Tria el nom i el lloc del teu Pc on el vols guardar i.. Ja està!
7. Si vols que t'ho publique en el blog després de guarda-ho en el PC clica sobre "Save to imgur code". Situa't en el codi just sota "website HTML code" (comença per <href...) i copia-ho. Assegura't de copiar-ho molt bé perquè sinó no funcionarà. Envia'm aquest codi en un e-mail. Demana permís per a aquest últim pas als teus pares (escriure autorització en l'agenda de l'escola) i i tingues precaució amb les imatges que tries


1. Selecciona tres imágenes y guárdalas en tu escritorio.
2. Entra en "LunaPic", busca el apartado "Animation". Se abrirá un desplegable. Clica sobre "Rotating Cube". Te aparecerá un modelo.
3.  A la izquierda del modelo aparecen tres casillas donde  pone "Examinar". Clica sobre "Examinar". Se abrirá una ventana con los elementos de tu PC, clica sobre el escritorio y busca una de las imágeens que has elegido. Le das a abrir y repites el mismo proceso con las dos siguientes casillas de "Examinar" para las fotos que te quedan.
4. Presiona "Upload Now!" y espera unos minutos.
5. Si quieres cambiar el color de fondo, busca un cubo de pintura situado a la izquierda, se abrirá una nueva ventana con tu cubo.  Presiona sobre "Pick" y elige en otra ventana los colores. Haz doble clic sobre el color que te gusta y a continuación sobre el cubo. Entonces se pintará el fondo.
6. Guarda el cubo dando a "Save your computer" situado debajo del cubo. Elige el nombre y el lugar de tu PC donde lo quieres guardar y.. ¡Listo!
7. Si quieres que te lo publique en el blog después de guárdalo en el PC clica sobre "Save to imgur code". Sitúate en el código justo debajo de "website HTML code" (empieza por <href...) y cópialo. Asegúrate de copiarlo muy bien porque sino no funcionará. Envíame este código en un e-mail. Pide permiso para este último paso a tus padres (escribir autorización en la agenda de la escuela) y ten precaución con las imágenes que eliges

0 comentarios:

Publicar un comentario

Recorda fer comentaris respectuosos. Gràcies.
Recuerda que debes hacer comentarios respetuosos. Gracias.