Si eres XIQUET@ o PARE/MARE: LLIG, MIRA I ESCOLTA ATENTAMENT les animacions situades just sota aquesta introducció per a conèixer l'ús d'imatges i comentaris en aquest blog així com els agraïments. Quan acabes t'aconselle visitar els apartats de "PREVENCIÓ d'ús en internet (xiquets)" i de "AJUDA als meus fills en internet (pares)". Pots accedir als mateixos clicant sobre aquestes paraules.
Si a més eres EL MEU ALUMNE/A escolta la DEDICATÒRIA que hi ha situada a l'esquerra i clica amb el traductor l'opció "català" per a traduir tots els títols i pestanyes del blog (està situada a dalt)
Si eres PROFE ja saps com funciona el món de blogger: explora en les diverses seccions, enllaços d'interès o "Totes les etiquetes" (situades al final del blog).
PER A TOTS... no oblideu tenir instal·lats els PROGRAMES necessaris per a navegar per la xarxa i visionar o imprimir tots els elements que es publiquen en aquest blog. Si no els tens instalalats en la barra dreta, si punxes sobre ells et portarà a la pàgina de descàrrega. Són segurs, bàsics, fàcils d'instal·lar i descarregar (solament cal seguir les indicacions i acceptar les condicions).
*NOTA: si quieres leer esta introducción en castellano, pulsa AQUÍ o utiliza la barra de herramientas de GOOGLE TRADUCTOR.

MOLT IMPORTANT!!!

NORMES D'ÚS DEL BLOG (EN VALENCIÀ/CATALÀ):

sábado, 22 de diciembre de 2012

VERSOS

Per a aprofundir en els versos  fes clic sobre la següent imatge (o l'adreça escrita sota la mateixa): / 
Para profundizar en los versos haz clic sobre la imagen (o la dirección escrita debajo de la misma): 


En aquesta pàgina pots treballar (en castellà): els versos, la seua mesura, llicències mètriques, versos d'art major i menor, exemples i alguna activitat. Et recomane començar per la pàgina 10; per a açò tens un cercador en la part superior que posa "anar a la pàgina", escriu al costat el número 10 i pressiona sobre la fletxa perquè et porte directament. Pots anar passant les pàgines estrenyent el signe + verd. Explora cada pàgina a fons. També pots imprimir aquest quadern donant-li al botó corresponent. 

En esta página puedes trabajar (en castellano): los versos, su medida, licencias métricas, versos de arte mayor y menor, ejemplos y alguna actividad. Te recomiendo empezar por la página 10; para ello tienes un buscador en la parte superior que pone "ir a la página", escribe al lado el número 10 y presiona sobre la flecha para que te lleve directamente. Puedes ir pasando las páginas apretando el signo + verde. Explora cada página a fondo. También puedes imprimir este cuaderno dándole  al botón correspondiente. 

0 comentarios:

Publicar un comentario

Recorda fer comentaris respectuosos. Gràcies.
Recuerda que debes hacer comentarios respetuosos. Gracias.